Video | Afscheid van de Raad

Posted on Posted in Artikelen

Op 10 december 2020 kwam een reis van bijna 3 jaar tot een einde. Een reis waarin ik veel over mezelf en de wereld om me heen heb geleerd. Ik ben dankbaar voor iedereen die mij heeft bijgestaan tijdens dit avontuur. We verkeren momenteel in een mondiale crisis. Toch ben ik hoopvol over de toekomst, omdat ik weet dat iedere transformatie voorgegaan wordt door een periode van chaos. En zoals een rups een vlinder wordt, gaat de mensheid nu door een fase van ongemakkelijke bewustwording. Het gaat lichter worden, maar eerst gaan we collectief ontdekken dat niets is wat het lijkt in ons systeem. Een donkere kamer kan met één kaars verlicht worden en een verlichte kamer wordt niet zomaar meer donker. Ik nodig iedereen uit om het licht te zijn de komende periode. Het is harder nodig dan ooit.

Volg ons op

Comments are closed.