De Wooncrisis | Wat zijn de Oorzaken en de Gevolgen

Posted on Posted in Artikelen

Op deze Blog pagina hebben wij al onze visie gegeven over het structurele woningtekort in onze gemeente en  wat we gezamenlijk moeten ondernemen om dat op te lossen. Aan het woningtekort liggen een aantal oorzaken ten grondslag: een gebrek aan bouwlocaties, bureaucratie, bezwaarschrift procedures van belanghebbenden en omwonenden, mircomanagement van de politiek, wet- en regelgeving van provincies en het Rijk en talrijke andere redenen.

In onderstaande video over de wooncrisis legt Thierry Baudet de vinger op de zere plek. Wat zijn nu precies de hoofdoorzaken van deze crisis?

En om dit punt te versterken, werd vandaag bekend dat de provincie geen toestemming geeft tot de bouw van een groot aantal woningen op het voormalige terrein van Taxandria. Reden: klimaat en duurzaamheid. De locatie grenst aan een Natura 2000 gebied en dan komt het stikstofspook weer om de hoek kijken.

Lees het volledige bericht op Oisterwijk Nieuws.

 

 

 

Volg ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *