Wie is Kim Tjoa?

Posted on Posted in Artikelen

Kim Tjoa is geboren op 26 december 1965, opgegroeid in Edam en zoon van een Chinese vader en een Nederlandse moeder. Na zijn  middelbare school aan de R.S.G. te Hoorn, is hij Nederlands Recht en Internationaal recht gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat, is hij tot 2011 actief geweest als interim jurist. Kim woont sinds december 2011 in Oisterwijk en is sindsdien zakelijk actief geweest met FLOOW2, een internationaal deelplatform voor bedrijven en organisaties.

Vanuit zijn eigen proces naar persoonlijke bewustwording heeft Kim een klassiek liberale kijk op de wereld ontwikkeld. Het is zijn passie om via het schrijven van boeken, publicaties, lezingen en debat mensen bewust te maken van wat de volgende stap voor ieder zou kunnen zijn om zichzelf te verwezenlijken en in volledige vrijheid te leven. Hij legt daarbij verbanden tussen de natuur van de mens en de samenleving waarin hij leeft en maak de link tussen het heden en het verleden en de maatschappelijke systemen die de mens onvrij maken.

Lees hier meer informatie over Kim

Lees hier meer over zijn boek Persoonlijke Bewustwording en Vrije Markt, 26 inzichten voor een nieuwe manier van leven.

Volg ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *