WIJ! Oisterwijk heeft voldoende kandidaten op de kieslijst

Posted on Posted in Nieuwsberichten
Gisteren verscheen een artikel in het Brabants Dagblad met de kop: “WIJ! Oisterwijk telt slechts 6 mensen op de kieslijst”. Daarmee suggererend dat dat niet veel of niet genoeg zou zijn. WIJ! begrijpt natuurlijk dat door de toenemende aandacht voor onze nieuwe politieke beweging mogelijk de zorg bij de kiezers leeft of we wel kunnen voorzien in een succesvolle verkiezingsuitslag.
In deze context vinden wij het belangrijk om met de Oisterwijkse kiezer te delen dat de grootste fractie op dit moment 6 zetels telt in de raad. Wij zijn absoluut optimistisch ingesteld en we zien de toegevoegde waarde van onze nieuwe beweging en de behoefte eraan in onze samenleving. We zijn tegelijkertijd ook realistisch genoeg om te weten dat we als nieuwkomer niet plots meer zetels winnen dan de nu grootste fractie.
We vertrouwen er dan ook volledig op dat we voldoende mensen op onze kieslijst hebben om te kunnen voorzien in voldoende zetels. De kiezer kan dan ook zorgeloos ons vakje aankruisen op het stembiljet op 18 november a.s.
Volg ons op

Comments are closed.