Nieuws | WIJ! Haaren op Haaren.nu

Posted on Posted in Nieuwsberichten

OISTERWIJK/HAAREN – 8 oktober 2020.  Een nieuwe politieke partij zag deze zomer het levenslicht. Drie jaar ervaring in de gemeenteraad van Oisterwijk leerde Stefanie Vulders dat ons openbaar bestuur toe is aan iets totaal anders.

WIJ! introduceert politiek op basis van principes in plaats van plannen. De kiezer is uitgekeken op verkiezingsprogramma’s met loze beloftes en plannetjes. Wij werken met vier universele principes bij het beoordelen van raadsvoorstellen. Deze principes gaan over eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen en vrijheid geven aan jou. We pakken oorzaken aan in plaats van symptomen te bestrijden en streven naar vereenvoudiging van het systeem door minder regels en lagere belastingdruk.

Lees het volledige nieuwbericht op Haaren.nu

Volg ons op

Comments are closed.